Veiligheid

TOEGANGSCONTROLE (IP)

SmartLock is een toepassing waardoor men de deur op drie manieren kan openen en sluiten: met de gewone mechanische sleutel, met de afstandsbediening en met een digitale sleutel op een smartphone.

SLEUTELKLUIZEN OVERBODIG

Het VieDome platform integreert diverse technologieën voor toegangsverlening. Met de introductie van SmartLock maakt VieDome het gebruik van sleutelkluizen en tijdrovend sleutelbeheer overbodig.
SmartLock is een toepassing waardoor men de deur op drie manieren kan openen en sluiten. Met de gewone mechanische sleutel, met de afstandsbediening en met een digitale sleutel op een smartphone. Doordat zorgverleners op afstand geautoriseerd kunnen worden om een woning of een afdeling te betreden zijn ze ook in noodgevallen instaat om snel een woning of een afdeling te betreden.

100% VEILIG

VieDome SmartLock is een concept voor toegangverlening dat eenvoudig en veelzijdig is. Het gebruik van het slimme slot is aan de buitenzijde van een woning niet zichtbaar en is veilig voor de bewoner. Het gehele systeem wordt op afstand beheerd. De thuiswonende cliënt blijft altijd baas over zijn eigen deur ook al geeft hij digitale sleutels uit aan zijn zorgverlener.

VieDome SmartLock is een Nederlandse innovatie geschikt voor het openen van nagenoeg alle deuren en is 100% veilig. VieDome SmartLock is meestal te bevestigen zonder bouwkundige aanpassingen aan deuren en kozijnen.