Veiligheid

VERPLEEGOPROEPSYSTEEM

Stationaire oproepsystemen in instellingen worden intelligent en flexibel. Dit leidt tot efficiëntere processen met betere resultaten. Het personeel is aanwezig daar waar het nodig is en draagt bij aan een betere communicatie tussen klanten en personeel.

ALTIJD VERBONDEN

Ook voor de intramurale zorg heeft VieDome een grote range aan vaste en mobiele alarmen. Naast de traditionele zusteroproepsystemen en audio bewaking kan men ook kiezen voor slimme sensoren en mobiele alarmering in het gebouw.

Door middel van alarm scenario’s kan men actieve en passieve bewaking op maat voor de cliënt realiseren; er is steeds de mogelijkheid om met de cliënt te communiceren via een App op de smartphone. Zo blijft men altijd verbonden met de cliënt.

VEILIG, FLEXIBEL EN SCHAALBAAR

Met de VieDome technologie kan u zorg verlenen als het nodig is. Uw medewerkers wensen cliënten individueel op een prettige en veilige manier te helpen. Als zorgorganisatie wenst u dat medewerkers zich ook veilig en ondersteund voelen alsook dat de zorg efficiënt georganiseerd wordt.

De ondersteuning van cliënten moet flexibel en schaalbaar zijn. Bij veranderende hulpvragen moet het mogelijk zijn om de diensten en de ondersteuning snel en gemakkelijk aan te passen. Als zorgorganisatie wilt u de regie blijven voeren en de mogelijkheid hebben om bepaalde of alle onderdelen van de zorgketen te laten verzorgen door een professionele partner. Met VieDome is dit mogelijk.