Communicatie

VIEDOME ZORGCENTRALE

De VieDome zorgcentrale (IP) is geschikt voor personenalarmering alsook voor zorg op afstand (beeld en geluid). Het is een veelzijdige zorgcentrale voor intramurale en/of  extramurale zorg die schaalbaar is voor elk type organisatie.

VELE TOEPASSINGEN

Naast de traditionele alarmfunctionaliteiten kan men een grote verscheidenheid aan toepassingen generen. Of het nu gaat om beeldzorg thuis, sociale alarmering, personenalarmering, akoestische bewaking, leefstijl monitoring, een zusterroep, E-health, 4e generatie videobewaking, mobiele alarmering met locatie bepaling, tele-monitoring, dwaaldetectie, dienstenplatformen of smart sensoring, met VieDome kan het gerealiseerd worden.

INDIVIDUEEL AANPASBAAR

VieDome ondersteunt het zorgproces met technologische oplossingen. Om een optimale ondersteuning te kunnen leveren aan het zorgproces is het van belang dat de VieDome technologie nauw aansluit bij de vraag van de cliënt. Dit geldt zowel in de zorg thuis als in de zorginstellingen.
VieDome staat bekend om zijn individuele alarmscenario’s en slimme sensoren. Hiermee kan de bewaking optimaal worden afgestemd op de individuele zorgvraag van de cliënt zonder dat een grote hoeveelheid technologie nodig is.

OPEN ECO-SYSTEEM VOOR ZORG

VieDome is een open ECO-systeem voor zorg. Door de open technologie kunnen producten van verschillende leveranciers gekoppeld worden aan VieDome.
Het kan als een volledig mobiel systeem gebruikt worden. Zowel de Alarmgever (cliënt) als de alarmontvanger (zorgverlener / mantelzorger) kunnen beschikken over een mobiel apparaat (smartphone / tablet) die met de VieDome App, gekoppeld via draadloos internet.